خرید کوره آزمایشگاهی

  1. خانه
  2. chevron_left
  3. محصولات
  4. chevron_left
  5. خرید کوره آزمایشگاهی
خرید کوره آزمایشگاهی

اگر قصد خرید کوره آزمایشگاهی دارید بهتر است در ابتدا بدانید کوره آزمایشگاهی تجهیزی است که در صنایع مختلف استفاده می شود. در صنعت از کوره های آزمایشگاهی به منظور شبیه سازی دمای بالای کوره های واقعی استفاده می شود. این دستگاه معمولا ابعاد بسیار کوچکی دارد و برای اعمال حرارت بسیار زیاد به مواد آزمایشگاهی، خشک نمودن اجسام، انواع پخت در محیط آزمایشگاهی، خاکستر نمودن و حتی استریل کردن نمونه های مورد آزمایش استفاده می شود.

این دستگاه دارای یک محفظه ی عایق بندی شده به وسیله ی آجر و پنبه های نسوز می باشد؛ که به وسیله ی مشعل  و یا دمنده های هوایی عمل گرمایش را از طریق احتراق یا به وسیله جریان الکتریکی انجام می دهد.

موارد استفاده از کوره آزمایشگاهی در صنایع مختلف:

از این کوره در صنایع مختلف چون پزشکی ، حمل و نقل ، صنایع عمرانی و … برای انجام اعمالی چون ضدعفونی نمودن، خشک کردن، خاکستر کردن، پختن و … به صورت گسترده استفاده می شود.

  • کوره های 1100 درجه ای الکتریکی: از این کوره ها برای خاکستر نمودن مواد در آزمایشگاه و نمونه برداری از خاکستر استفاده می شود.
  • کوره های دارای دمای 1500 درجه: از این کوره ها برای ذوب نمودن مواد در آزمایشگاه استفاده می شود.
  • کوره های هوای گرم: این کوره ها به منظور خشک نمودن و استریل کردن مواد مورد استفاده قرار می گیرد و هوای گرم تولید شده در این کوره توسط سوخت (گازوئیل یا بنزین ) تامین می شود.

عمدتا کوره های آزمایشگاهی یکی از تجهیزات بسیار پر کاربرد آزمایشگاهی می باشد که در عین حال استهلاک بسیار زیادی نیز دارد. این میزان استهلاک  به علت کارکرد این کوره ها در دمای بسیار بالا و در مدت زمان طولانی است. معمولا قیمت این کوره ها براساس نوع برند، کیفیت مواد به کار رفته در کوره، میزان تحمل دما و میزان مقاومت عایق استفاده شده در این کوره ها، تعیین می شود.

 ویژگی کوره آزمایشگاهی 1100 درجه ای:

  • رنج دمایی قابل استفاده، 200 تا 1100 درجه ی سانتی گراد
  • المنت از جنس کروم _ آلومینیم
  • جنس ترموکوپل نیکل کروم با غلاف سرامیکی است.

ویژگی کوره آزمایشگاهی 1500 درجه ای:

  • رنج دمایی قابل استفاده 200 تا 1450 درجه ی سانتی گراد
  • دارای المنت از جنس سیلیکون کاربید
  • دارای ترموکوپل پلاتین رادیوم با غلاف سرامیکی

کوره آزمایشگاهی از نظر حجم:

کوره آزمایشگاهی

  • کوره های آزمایشگاهی با ظرفیت 2 لیتری: این کوره ها داری ارتفاع 10 سانتی متری، عرض 10 سانتی متر و طول 20 سانتی متر می باشد. مصرف این دستگاه 1.5 کیلووات در ساعت و دمای آن 1100 درجه ی سانتی گراد است. از این دستگاه در صنایع آزمایشگاهی و پزشکی استفاده می شود. محفظه ی این دستگاه قابلیت جاگذاری ظروف 30 تا 50 سی سی را دارد.
  • کوره های 2.5 لیتری: این کوره در ابعاد 10*13*20سانتی متر تولید می شوند. این دستگاه ها مجهز به تایمر و کنترل کننده های دیجیتال هستند. این دستگاه داری توان 1.8 کلیووات است و در صنایع غذایی و هم چنین ایجاد نمودن خاکستر مواد تهیه می شود. معمولا این کوره ها با آجر سرامیکی و پنبه ی نسوز به همراه فیبرهای سرامیکی عایق می شود.
  • کوره های دارای ظرفیت 3.5 لیتر: این کوره ها دارای ظرفیت 3.5 لیتری است. ابعاد این کوره 12*13*22 سانتی متر می باشد. این کوره با کوره 2.5 لیتری فقط در فضای داخلی کوره که در مدل 3.5 لیتری بیشتر است تفاوت دارد.

علاوه بر کوره های بالا کوره های در حجم های 4.2 و 5.5 لیتری نیز ساخته می شوند که فضای بیشتری را در اختیار استفاده کننده قرار می دهد و برای دمای دهی به اجسام بزرگ مناسب است.

  • کوره های دارای طرفیت 7.5 لیتری:  بزرگ ترین نوع کوره های آزمایشگاهی است از این کوره در صنایع عمرانی و آب و فاضلاب و مینا کاری استفاده می شود. این کوره در مدت زمان 90 دقیقه به 1100 درجه ی سانتی گراد می رسد که به علت بزرگ بودن ابعاد کوره امکان قرار دادن اجسام نسبتا بزرگ در کوره وجود دارد.

عایق سازی کوره آزمایشگاهی از نظر دمایی:

کوره های آزمایشگاهی باید از نظر گرما عایق باشند. چرا که این کوره ها نباید دما را به محیط منتقل کنند. تا هم کوره سریع تر به دمای مطلوب برسد و هم از خطرات ناشی از انتقال گرما به محیط جلوگیری شود. برای عایق سازی این کوره از عایق های سرامیکی نسوز استفاده می شود. تا نه نتها از انتقال حرارت و هدر رفت آن جلوگیری کند بلکه مسائل ایمنی نیز به طور کامل رعایت شود.

نکات ایمنی در هنگام استفاده از کوره آزمایشگاهی:

  • دمای این کوره ها بین 200 تا 1400 درجه ی سانتی گراد است. پس از قرار دادن مواد اشتعال زا و یا موادی که احتمال انفجار آن ها در دمای بالا وجود دارد، در کوره خودداری کنید. هم چنین به دلیل ایزوله بودن کوره آب  و بخارات آب در دمای بالا می تواند با افزایش فشار باعث انفجار کوره گردد. پس از قرار دادن آب به مقدار زیاد و هم چنین مواد اشتعال زا و مایعاتی که بخارات آن می تواند؛ ایجاد فشار در کوره نماید، جدا خوداری کنید.
  • جهت خنگ سازی به هیچ وجه درب کوره باز نگذارید. چرا که ممکن است باعث آتش سوزی احتمالی و یا سوختگی در اثر حواس پرتی شود.
  • در اطراف دستگاه و کف آن به هیچ وجه مایعات نریزید. چرا که در صورت برقی بودن کوره می تواند باعث اتصالی دستگاه و حتی برق گرفتگی گردد.
  • از اتصال محکم کابل دستگاه مطمئن شوید. چرا که اتصالات ناایمن می تواند باعث آتش سوزی گردد.

طرز استفاده از کوره آزمایشگاهی:

  • ابتدا دستگاه را روی یک سطح صاف و به دور از آب و مواد اشتعال زا قرار دهید. حداقل به فاصله ی یک متر از اطراف دستگاه وسایل قابل اشتعال وجود نداشته باشد.
  • پس از اتصال کابل دستگاه و اطمینان از ارت بودن دستگاه اقدام به روشن نمودن دستگاه کنید.
  • زمان دستگاه و میزان دمای مورد نیاز را تنظیم کنید. این کار توسط کی پد دیجتالی دستگاه امکان پذیر است.
  • پس از رسیدن دستگاه به دمای تنظیمی شما، زمان روشن بودن دستگاه را تنظیم کنید. (این کار توسط تایمر روی دستگاه امکان پذیر است.)
  • پس از اتمام این زمان دستگاه به طور اتوماتیک خاموش می شود.
جمع بندی کلی:

کوره های آزمایشگاهی برای دمادهی به اجسام در رنج های دمایی 200 تا 1500 درجه سانتی گراد مورد استفاده قرار می گیرند. در صنایع مختلف از این کوره ها برای ذوب نمودن، خاکستر کردن، استریل کردن و … استفاده می شود. این کوره ها در ظرفیت های متنوع ساخته می شوند که بسته به حجم وسایلی که قرار است؛ در کوره قرار بگیرد. می توان کوره با ظرفیت مطلوب را انتخاب نمود.

تماس با پایاسنس
امکان ارسال محصولات به تمام نقاط کشور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سایدبار پایاسنس
فهرست
استعلام قیمت